::: 22 JAAR BETA Badminton Entertainment
4 september 1997 - 4 september 2019

BETA Badminton Entertainment een idee van de gebroeders Arless en Dennis Tjin Asjoe ex-topspelers. Met hun badminton ervaring rijden zij heel Nederland rond om badminton demonstraties en clinics te verzorgen. Ze doen dit onder andere bij verenigingen, overheidsinstanties, universiteiten, scholen en bedrijven.
BETA Badminton Entertainment is begin september 1997 als bedrijf gestart. In het eerste jaar hebben zij ca. 50 clinics in heel Nederland gegeven. Het bedrijf werd in het eerste jaar genomineerd "De Haagse Start" tijdens een door ABN/AMRO georganiseerde wedstrijd.

De badmintonsport wordt op bijzondere wijze middels demonstraties/clinics promoot. Badminton is een individuele sport maar is zeker ook een teamsport.

De badminton demonstraties worden onder begeleiding van muziek en ludieke oefeningen gegeven.
BETA Badminton Entertainment heeft diverse keren demonstraties gegeven in het donker (bv. in een sporthal op een podium in een theater) dit waren unieke gebeurtenissen!

Verenigingen en bedrijven hebben BETA badminton Entertainment ontdekt en komen elke keer weer terug. BETA Badminton Entertainment is een product en is zo uniek in zijn soort.

De samenwerking met Badminton Nederland is dan niet meer dan een logisch gevolg. Zij zijn zeer tevreden met ons product.

BETA heeft enkele sponsors aan zich weten te binden (YONEX, BIOFREEZE, SAMSUNG, Zeefdruk aan Zee, FrameSport en QAS (QualityAdministrationServices en DENNIS THE NAME) zij doen graag zaken met BETA Badminton Entertainment.

!!! 22 JAAR BETA BADMINTON ENTERTAINMENT !!!!